Imprægnering af facade

Søger du et firma, der tilbyder imprægnering af hus? Så er du kommet til den rette side. Vi er specialister inden for facadeimprægnering, og vi står klar til at hjælpe dig. Vi har over 30 års erfaring inden for branchen, og vi løser både større og mindre imprægneringsopgaver. Vi sætter en ære i at levere vores arbejde i en høj kvalitet, og vi går dermed aldrig på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os i dag på telefon 22 91 13 59 og få et godt tilbud på imprægnering af facade.

Hvorfor foretage en facadeimprægnering?

Det kan være en fordel at foretage en facadeimprægnering, hvis du ønsker at beskytte din bolig bedst muligt imod vand og fugt. Samtidig vil en imprægnering af din facade højst sandsynligt resultere i en lavere varmeregning, da din facade efter en facadeimprægnering vil være isoleret bedre end før. En imprægnering af dit hus kan dermed være en billig løsning for at sikre din boligs facade i fremtiden.

Hvilke facader kan imprægneres?

Vi tilbyder facadeimprægnering på flere forskellige dele af din bolig. Vi kan blandt andet udføre facadeimprægnering på betonfacader, fliser, klinker, sokler, betonelementer og meget mere. Før vi foretager en imprægnering af dit hus, kræver det, at din facade får en facaderens. På den måde sikrer vi, at facaden er klar til at tage imod imprægneringen.

Få et tilbud på imprægnering af hus

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en facadeimprægnering? Så kontakt os på telefon 22 91 13 59 eller via vores kontaktformular. Her finder vi i fællesskab den løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker for din facadeimprægnering. 

Træk din regning fra i skat​

​Læs mere om håndværkerfradrag og se hvilke fordele du får:

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du kan få professionel hjælp og et godt tilbud lige her ved at ringe på telefon: 22 91 13 59 eller ved at sende en mail til: info@andst-hulmursisolering.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at sænke dit energiforbrug.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vigtigheden af god isolering

Der er flere gode grunde til at sørge for, at isoleringen af dit hus er ordentlig. Hvis ikke isoleringen er god, er der stor risiko for, at du bruger unødvendigt meget varme. Vi foretager gerne en energioptimering hos dig, hvor vi kigger på, om du kan spare penge på din varmeregning, hvilket er tilfældet ved de fleste opgaver.

Hvis boligen har en passende temperatur og er velisoleret, sænker du desuden risikoen for, at der opstår fugt i hjemmet. Fugt kan medføre skimmelsvamp, hvilket kan være rigtig skidt for dit helbred. Det kan altså godt betale sig at sørge for, at dit hjem er godt isoleret. Så hvis du har en mistanke om, at dette ikke er tilfældet, kan du med fordel kontakte os.

Følg med på Facebook i dag og hold dig opdateret​

Find os

Andst Hulmursisolering v/Johnny Sejrup Jepsen​

CVR: 29886687

Lyngbakkevej 2, 6600 Vejen

- Find os på Google Maps

Kontakt os

Telefon: 22 91 13 59

Åbningstider

Mandag - Torsdag:

07.00 - 16.00

Fredag:

07.00 - 16.00

Lørdag - Søndag:

Lukket