Hulmursisolering på Fyn

​Vi er eksperter i hulmursisolering og udfører isolering med papiruld over hele landet. Vi har dog et helt særligt lokalkendskab til Odense, Middelfart og resten af Fyn, som gør at vi her har stor viden om og erfaring med de forskellige stilarter og typer af huse på Fyn. Vi har derfor den viden, der skal til for at tackle de udfordringer, der kan opstå inden for de forskellige byggestile og således sikre, at isoleringen bliver korrekt udført og tilpasset det specifikke hus. Ønsker du et tilbud på isolering af dit hus, er du altid velkommen til at kontakte os.

Prisbillig og miljøvenlig isolering

​Isolering med papiruld er et både miljøvenligt og prisbilligt alternativ til de mere traditionelle former for isolering. Papiret, der anvendes er genbrugspapir, og kan efterfølgende komposteres, hvilket gør det meget miljøvenligt. Dertil kommer at fugtpåvirkninger og svampevækst modvirkes, da papiret kan indeholde en relativt stor mængde fugt, uden at det påvirker isoleringsevnen. Endelig indeholder papirulden ingen farlige tilsætningsstoffer. Kort sagt er der mange fordele ved at vælge isolering med papiruld.

Fagfolk med erfaring

​Ved en hulmursisolering udfører vi en grundig vurdering af opgaven for at sikre, at du får den mest effektive og prisvenlige løsning. Vi sender en autoriseret fagmand til at udføre hulmursisoleringen hos dig. Kontakt os via kontaktformularen eller på telefon 22 91 13 59.​

Vi har over 30 års erfaring med isolering

​Virksomheden er grundlagt af Johnny, som i 1981 startede med at isolere huse. Siden har han dygtiggjort sig inden for alle de nødvendige fagområder, og naturligvis opbygget en omfattende erfaring. Denne erfaring gør, at du kan stole på, at opgaven bliver udført i god kvalitet til en overkommelig pris, når vi udfører hulmursisolering for dig. Vi leverer udelukkende kvalitetsarbejde, og vi går op i til stadighed at erhverve ny viden om hulmursisolering, så vi altid er på forkant med de nyeste procedurer og teknologier.

Ønsker du at høre mere om eller at få et uforpligtende tilbud på isolering af dit hus i Odense, Middelfart eller på det øvrige Fyn, er du velkommen til at kontakte os.

Træk din regning fra i skat​

​Læs mere om håndværkerfradrag og se hvilke fordele du får:

Få et gratis og uforpligtende tilbud på isolering

Andst Hulmursisolering tilbyder isolering af dit hus til en fornuftig pris. Vi anvender miljøvenlig papirisolering og leverer altid service efter branchens højeste standard.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Danmarks mest miljøvenlige isolering af hulmur

Hos Andst Hulmursisolering får du en autoriseret mand på opgaven, når du skal have isoleret din hulmur. Vi foretager en grundig vurdering af opgaven, så du får en så effektiv og prisbillig løsning som muligt.

Følg med på Facebook i dag og hold dig opdateret​

Find os

Andst Hulmursisolering v/Johnny Sejrup Jepsen​

CVR: 29886687

Lyngbakkevej 2, 6600 Vejen

- Find os på Google Maps

Kontakt os

Telefon: 22 91 13 59

Åbningstider

Mandag - Torsdag:

07.00 - 16.00

Fredag:

07.00 - 16.00

Lørdag - Søndag:

Lukket