Hulmursisolering i topkvalitet

Vi er specialister i isolering med papiruld. Hos Andst Hulmursisolering er du sikker på at få en autoriseret fagmand, når din hulmur skal isoleres, ligesom vi bestræber os på at give dig det bedste resultat til en overkommelig pris. Vi sætter en ære i at udføre håndværksmæssigt korrekt udført arbejde og vi holder til stadighed vores viden opdateret, for at sikre at den høje kvalitet af vores arbejde vedligeholdes. Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen eller ring til os på 22 91 13 59.

Fagfolk med stort lokalkendskab

​Vi udfører hulmursisolering i hele landet, men med vores beliggenhed i Andst har vi særligt godt kendskab til Sønderjylland. Det betyder, at vi har et enestående indblik i de hustyper, man finder i Sønderjylland og vi kan derfor udføre din isoleringsopgave til perfektion og tage højde for eventuelt særlige forhold i de forskellige hustyper. Vores lokalkendskab gør, at vi har dybdegående viden om de forskellige byggestile, typer af huse og de udfordringer, der kan opstå. Vores lokalkendskab dækker bl.a. Haderslev, Aabenraa og resten af Sønderjylland.

Vi anvender papiruld til hulmursisolering

Ved at bruge papiruld til at isolere hulrum opnår man flere fordele. Papirulden fremstilles af genbrugsmaterialer, og kan efterfølgende komposteres. Om papiruld kan man bl.a. sige:

  • Godt mod skadedyr, da de ikke kan leve i det
  • Miljøvenligt
  • Nemt at håndtere
  • Indeholder ingen skadelige tilsætningsstoffer
  • Modstår fugtpåvirkninger bedre end andet isoleringsmateriale

Du kan læse mere om papiruld i menupunktet papirisolering.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du kan få professionel hjælp og et godt tilbud lige her ved at ringe på telefon: 22 91 13 59 eller ved at sende en mail til: info@andst-hulmursisolering.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at sænke dit energiforbrug.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vigtigheden af god isolering

Der er flere gode grunde til at sørge for, at isoleringen af dit hus er ordentlig. Hvis ikke isoleringen er god, er der stor risiko for, at du bruger unødvendigt meget varme. Vi foretager gerne en energioptimering hos dig, hvor vi kigger på, om du kan spare penge på din varmeregning, hvilket er tilfældet ved de fleste opgaver.

Hvis boligen har en passende temperatur og er velisoleret, sænker du desuden risikoen for, at der opstår fugt i hjemmet. Fugt kan medføre skimmelsvamp, hvilket kan være rigtig skidt for dit helbred. Det kan altså godt betale sig at sørge for, at dit hjem er godt isoleret. Så hvis du har en mistanke om, at dette ikke er tilfældet, kan du med fordel kontakte os.

Følg med på Facebook i dag og hold dig opdateret​

Find os

Andst Hulmursisolering v/Johnny Sejrup Jepsen​

CVR: 29886687

Lyngbakkevej 2, 6600 Vejen

- Find os på Google Maps

Kontakt os

Telefon: 22 91 13 59

Åbningstider

Mandag - Torsdag:

07.00 - 16.00

Fredag:

07.00 - 16.00

Lørdag - Søndag:

Lukket