Loftisolering, der kan mærkes

Vores fornemmeste opgave er at levere en løsning, der kan mærkes – både på rumtemperaturen og varmeregningen. Vi tilbyder markedets førende loftisolering, og kører i hele landet. 


Ring og få en uforpligtende pris på 22 91 13 59, eller udfyld kontaktformularen.

Fagfolk ind til benet

Vi er en virksomhed, der går op i vores fag med liv og sjæl. Vi sørger for at holde os opdateret om nye metoder og følger nøje med i testningen af nyt isoleringsmateriale. Vi videreuddanner os ligeledes løbende, for at sikre den højeste kvalitet i vores arbejde. Dette kommer naturligvis dig til gode, når du får foretaget dit isoleringsprojekt gennem os. Du får altid den bedst mulige løsning, til den bedst mulige pris.

Loftisolering i Odense, Vejle, Kolding og resten af landet

Selv om vi udfører loftisolering i hele Danmark har vi mange kunder fra især Odense, Vejle og Kolding. Dette skyldes, at vi har stor viden inden for de lokale byggestile i de områder og er derfor forberedte på de udfordringer, der kan komme med opgaver tilknyttet disse byggestile.

Begynd med loftisolering

Loft og tag er ofte det sted i huset, hvor efterisolering bedst kan betale sig. Som bekendt stiger varme opad, og da loftet/taget udgør en stor flade, vil der i mange tilfælde være et stort varmetab gennem en dårlig isoleringsløsning. Det er derfor et oplagt sted at starte, hvis man ønsker at nedbringe sine varmeudgifter og øge husets værdi.

Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende pris på en effektiv loftisolering. Vi står klar til at hjælpe dig med at få en varm og lun bolig!

Træk din regning fra i skat​

​Læs mere om håndværkerfradrag og se hvilke fordele du får:

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du kan få professionel hjælp og et godt tilbud lige her ved at ringe på telefon: 22 91 13 59 eller ved at sende en mail til: info@andst-hulmursisolering.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at sænke dit energiforbrug.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vigtigheden af god isolering

Der er flere gode grunde til at sørge for, at isoleringen af dit hus er ordentlig. Hvis ikke isoleringen er god, er der stor risiko for, at du bruger unødvendigt meget varme. Vi foretager gerne en energioptimering hos dig, hvor vi kigger på, om du kan spare penge på din varmeregning, hvilket er tilfældet ved de fleste opgaver.

Hvis boligen har en passende temperatur og er velisoleret, sænker du desuden risikoen for, at der opstår fugt i hjemmet. Fugt kan medføre skimmelsvamp, hvilket kan være rigtig skidt for dit helbred. Det kan altså godt betale sig at sørge for, at dit hjem er godt isoleret. Så hvis du har en mistanke om, at dette ikke er tilfældet, kan du med fordel kontakte os.

Følg med på Facebook i dag og hold dig opdateret​

Find os

Andst Hulmursisolering v/Johnny Sejrup Jepsen​

CVR: 29886687

Lyngbakkevej 2, 6600 Vejen

- Find os på Google Maps

Kontakt os

Telefon: 22 91 13 59

Åbningstider

Mandag - Torsdag:

07.00 - 16.00

Fredag:

07.00 - 16.00

Lørdag - Søndag:

Lukket