Papirisolering i god kvalitet

Vælger du os, er du garanteret den bedste løsning, når du skal have udført efterisolering af dit hus. Vi lægger stor vægt på at udføre arbejdet i god kvalitet og efter branchens højeste standarder.

Ring til os på 22 91 13 59 og få en uforpligtende snak omkring dit behov samt en pris. Du kan også kontakte os via kontaktformularen.

Opnå store besparelser på varmeregningen

Når du vælger isolering med papiruld, vil du hurtigt kunne se en forskel på dine udgifter til opvarmning. Isolering med papiruld er en af de nemmeste former for efterisolering – det er ikke tidskrævende, kræver ikke noget indvendigt arbejde, og medfører ikke en masse oprydningsarbejde. Det er derfor et oplagt sted at starte, hvis du ønsker at forbedre værdien og energimærkningen af dit hus.

Fagfolk med lokalviden i Sønderjylland

Vi har stor viden og erfaring med isolering af de hustyper, der findes i områderne ved Haderslev, Fredericia og Aabenraa, og det afspejler sig også i de mange kunder vi har fra netop de områder. Selv om vi har mange kunder fra disse områder, udfører vi papirisolering i hele Danmark.

Papirisolering, et godt valg!

Papirisolering, eller granuleret genbrugspapir som det hedder, har mange fordele og er vores førstevalg i de fleste opgaver. Du kan se her, hvilke fordele papirisolering har:

  • fremstillet af genbrugsmaterialer og er derfor miljøvenligt
  • prisvenligt og et godt alternativ til andre materialer
  • godt mod rotter og andre skadedyr, da de ikke kan leve i isoleringen
  • indeholder ingen skadelige tilsætningsstoffer
  • modvirker svampevækst og fugtpåvirkninger

Derudover har vi en stor lokalviden i områderne omkring Fredericia, Haderslev og Aabenraa, så du kan få gavn af vores viden hvis du bor i områderne. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på papirisolering.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du kan få professionel hjælp og et godt tilbud lige her ved at ringe på telefon: 22 91 13 59 eller ved at sende en mail til: info@andst-hulmursisolering.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at sænke dit energiforbrug.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vigtigheden af god isolering

Der er flere gode grunde til at sørge for, at isoleringen af dit hus er ordentlig. Hvis ikke isoleringen er god, er der stor risiko for, at du bruger unødvendigt meget varme. Vi foretager gerne en energioptimering hos dig, hvor vi kigger på, om du kan spare penge på din varmeregning, hvilket er tilfældet ved de fleste opgaver.

Hvis boligen har en passende temperatur og er velisoleret, sænker du desuden risikoen for, at der opstår fugt i hjemmet. Fugt kan medføre skimmelsvamp, hvilket kan være rigtig skidt for dit helbred. Det kan altså godt betale sig at sørge for, at dit hjem er godt isoleret. Så hvis du har en mistanke om, at dette ikke er tilfældet, kan du med fordel kontakte os.

Følg med på Facebook i dag og hold dig opdateret​

Find os

Andst Hulmursisolering v/Johnny Sejrup Jepsen​

CVR: 29886687

Lyngbakkevej 2, 6600 Vejen

- Find os på Google Maps

Kontakt os

Telefon: 22 91 13 59

Åbningstider

Mandag - Torsdag:

07.00 - 16.00

Fredag:

07.00 - 16.00

Lørdag - Søndag:

Lukket