Hvorfor skal jeg gøre brug af efterisolering?

Hvis dit hus ikke er ordentligt isoleret kan det have en rigtig stor betydning for din varmeregning, der kan være rigtig mange årsager til at gøre brug af efterisolering det kan bl.a. være fordi at din isolering er faldet sammen, eller ødelagt af skadedyr, fygesne mm.

Det er både meget gamle huse og huse af nyere dato der kan have gavn af ny isolering. Det er både konstruktioner helt uden isolering men også konstruktioner, som allerede har isolering der kan have brug for en omgang efterisolering.

Hos Dansk Hulmursisolering kan vi efterisolere følgende:

  • Loft
  • Kælder & krybekælder
  • Ydervægge
  • Sommerhus
  • Tag

Indhent tilbud på isolering

Fordelen ved forbedring af isolation efter installation er at din bolig vil holde bedre på varmen, det kan have stor betydning for din varmeregning og efterisolering kan også være med til at lydisolere i fx. en etageadskillelse. Med bedre isolering får du forbedret dit indeklima som også mindsker risikoen for skimmelsvamp og så kan det også løse problemer med træk.

En velisoleret bolig er også meget lettere at sælge end en bolig uden isolering, så med andre ord vil en optimering af isoleringen af din bolig få den til at stige i værdi.  Hos Dansk hulmursisolering laver vi efterisolering med papiruld som isoleringsmateriale.

Hvor i boligen har du brug for efterisolering?

Der er rigtig mange steder i din bolig som kan have brug for at optimere isoleringen, men de mest gængse steder er Tag, loftrum, ydervægge, gulve, kælder, tekniske installationer og hulmuren. Ved etageejendomme er efterisolering af etageadskillelse også udbredt.

Hvis dit loft ikke er isoleret, er det her en af de steder hvor man oftest vil starte med at lave en efterisolering. I de fleste tilfælde hvor der ingen loftisolering er, kan en efterisolering af loftet medføre en reducering på ⅓ del af boligens samlede energiforbrug.

Selv huse med 10 år på bagen kan have brug for bedre isolering af loftet, isolatøren kan lave en forundersøgelse og tjekke om isoleringen ligger korrekt og om der er et behov for ny isolering.

Kontakt os for en efterisolering af din bolig

Hos Dansk hulmursisolering går vi op i vores fag med liv og sjæl. Vi sørger for at holde os opdateret om nye metoder og følger nøje med i testningen af nyt isoleringsmateriale.

Vi videreuddanner os ligeledes løbende, for at sikre den højeste kvalitet i vores arbejde. Dette kommer naturligvis dig til gode, når du får os til at udføre opgaven. Du får altid den bedst mulige løsning, til den bedst mulige pris.

Kontakt os i dag på 22 91 13 59 eller sende en mail info@danskhulmursisolering.dk