Loftisolering i Kolding, Vejen, Esbjerg og Fredericia omegn

Vi har stor erfaring med loftisolering. Vi er beliggende midt imellem Esbjerg og Fredericia, og dækker fortrinsvis dette område, og vi har derfor også særligt stort lokalkendskab til bl.a.​ Sønderjylland, Kolding, Vejen og Fyn. Har du brug for loftisolering så tøv ikke med at kontakte os.

Hvad er loftisolering?

Når du skal isolere dit hus, er loftet enormt vigtigt da varmen altid stiger op ad. Det vil sige at hvis du ikke har isolering i loftet, så forsvinder varmen ud af huset. Loft og tag er ofte det sted i huset, hvor efterisolering bedst kan betale sig.

Som bekendt stiger varme opad, og da loftet/taget udgør en stor flade, vil der i mange tilfælde være et stort varmetab gennem en dårlig isoleringsløsning. Det er derfor et oplagt sted at starte med loftisolering, hvis man ønsker at nedbringe sine varmeudgifter og øge husets værdi.

Hos Dansk hulmursisolering isolerer vi med papiruld, måden hvorpå isolering foregår er ved at der blæses isoleringsmateriale løst udover loftet.

Indhent tilbud på isolering

Hvis der allerede ligger noget isoleringsmateriale, så blæses der papiruld oven på den allerede eksisterende isolering da det revner og sprækker fyldes op og fjerner kuldebroer og dermed mindsker du dit varmetab.

Hvorfor skal jeg lave isolering af loft?

Grunden til at du kan have brug for loftisolering kan være fordi at den nuværende loftisolering er faldet sammen, eller at din loftisolering er blevet ødelagt af skadedyr, slagregn eller fygesne mm.

Som udgangspunkt kan alle få blæst loftisolering i deres uudnyttet loftrum, men også hvis huset har fladt tag, loft til kip eller uudnyttet 1 sal. Det er selvfølgelig et lidt større arbejde, men det kan sagtens lade sig gøre.

Hvis du er i tvivl om hvad du har brug for at få isoleret for at holde på varmen i dit hus - så er du altid velkommen til at kontakte os på 22 91 13 59 så står vi altid klar til at hjælpe dig med den bedst mulige løsning til dit hus.

Der er mange gode grunde til at isolere sit loft:

  • Du sparer penge på din varmeregning
  • Du forbedre dit indeklima samt mindsker CO2 udslippet fra din bolig.
  • Isoleringen gør din bolig tættere samt mindsker antallet af kuldebroer, som dermed mindsker træk og kulde.
  • Loftisolering får dit hus til at stige i værdi, både friværdien i dit hus men også salgsværdien stiger.

Derfor skal du vælge os til loftisolering af dit hus

Folkene bag Dansk hulmursisolering har været i branchen siden 1981 og har således et indgående kendskab til forskellige typer af bygningskonstruktioner. Vi kender lokalområderne og faldgruberne og ved hvor der skal udvises særlig agtpågivenhed. Dette giver os redskaberne til at levere optimale løsninger indenfor loftisolering til vores kunder, til den bedst mulige pris.

Kontakt os for et godt tilbud på din loftisolering

Vi står altid klar med råd og vejledning til dig, så du er mere end velkommen til at ringe på
22 91 13 59 eller sende en mail info@danskhulmursisolering.dk