Isolering af loft - gør det selv

Fordelen ved selv at isolere er at du ikke skal betale for dyre håndværkertimer, du slipper for at skulle vente på at håndværkerne får tiden til at isolere dit loft. Papiruld er helt klart det nemmeste materiale at anvende til gør det selv isolering af loft.

Vi anbefaler at du anvender 3 trin til isolering af loft gør det selv:

 1. Mål op
  Vi anbefaler at du måler dit loftets areal og undersøger tykkelsen af nuværende isolering. Der efterisoleres op til 300 mm. 
   
 2. Beregn mængden 
  For at isolere bedst muligt skal du vide hvor meget papiruld du har behov for.
   
 3. Isolér dit loft 
  Posen med papiruld vejer 10 kg, som gør det let at løfte den op på dit loft. Lav et snit langs posen og ryst papirulden ud ovenpå den eksisterende isolering. Husk at fordel det i et jævnt lag.

Spar penge ved isolering af loft - gør det selv

Når du isolere dit loft, så spare du ikke kun penge på at gøre det selv, men også på din varmeregning. Isolering gør generelt at din varmeregning falder og at dit indeklima bliver forbedret. Papirulds isolering fås i 10 kg’s sække som gør dem nemme at løfte op på loftet også er det nemt at fordele ud.

Det bliver ikke nemmere når du skal foretage en gør det selv isolering af dit loft.

Når du selv skal isolere dit loft kræver det den rette teknik, som det første skal du hæve gangbroen på loftet, så du har et sted at stå når du arbejder, her anbefales det at du laver en ny gangbro ovenpå den gamle, da din gamle gangbro har betydning for husets stabilitet i ex. stormvejr.

Herefter skal du fordele papirulden korrekt, da du skal undgå at blokere alle udluftninger.

Isolering af loft gør det selv er en af de nemmere gør det selv projekter du kan give dig i kast med. Får du brug for råd eller vejledning til hvordan du gør det bedst, er du altid velkommen til at ringe til os, ved Dansk hulmursisolering.

Kontakt os for hjælp til isolering af loft - gør det selv

Vi står altid klar med råd og vejledning til dig, så du er mere end velkommen til at ringe på

22 91 13 59 eller sende en mail til info@danskhulmursisolering.dk