Papirisolering udført af fagfolk

Vi følger projekterne med papirisolering til dørs og leverer efterisolering efter branchens højeste standarder. I vores virksomhed findes der ikke noget ’næstbedst’ eller ’halvgodt’ – du får den optimale løsning, hver gang.

Ring til os på 22 91 13 59 og få en uforpligtende pris på papirisolering. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen  eller prøve vores prisberegner.

​Fordele ved papirisolering

Der er en lang række fordele ved at isolere med papir – eller granuleret genbrugspapir, hvis man skal være helt præcis. Herunder nævnes et udvalg:

​Papirisolering er miljøvenligt, da det fremstilles af genbrugsmaterialer og efterfølgende kan komposteres.

Modvirker fugtpåvirkninger og svampevækst. Materialet kan indeholde en væsentlig mængde fugt (eksempelvis fra fygesne), uden at det går ud over isoleringsevnen. Indeholder ingen farlige tilsætningsstoffer.

Et prisbilligt og effektivt alternativ til de mere traditionelle isoleringsmaterialer.

Bor du i områderne nær Esbjerg, Vejle eller Kolding kan du også drage fordel af vores gode lokalviden i disse områder.

​Isolering i Kolding, Esbjerg, Vejle og resten af landet

Vi har særligt mange kunder i områderne omkring Kolding, Esbjerg og Vejle, men vores autoriserede isolatører kører i hele landet. Vi har god lokalviden i Sønderjylland og Fyn og er forberedte på de udfordringer de lokale byggestile kan medføre.

​Drevne fagfolk holder din bolig varm

Folkene bag virksomheden har været i branchen siden 1981 og har således et indgående kendskab til forskellige typer af bygningskonstruktioner. Vi kender lokalområderne og faldgruberne og ved hvor der skal udvises særlig agtpågivenhed. Dette giver os redskaberne til at levere optimale løsninger inden for papirisolering til vores kunder, til den bedst mulige pris.

​Papirisolering er en god investering

Udgiften til isolering med papir er ofte tjent ind på blot et par år. Langt de fleste vil hurtigt opleve en markant besparelse på varmeregningen og selve indgrebet er forholdsvis hurtigt overstået.

Kontakt os for et tilbud på papirisolering.