Papirisolering udført i god kvalitet

Hos os er du garanteret den bedste løsning, når du skal have udført efterisolering af dit hus. Vi lægger stor vægt på at udføre arbejdet i god kvalitet og efter branchens højeste standarder. Ring til os på 22 91 13 59 og få en uforpligtende snak omkring dit behov samt en pris. Du kan også kontakte os via kontaktformularen.

​Papirisolering giver flere fordele

​Isolering med papiruld har flere fordele og er vores foretrukne isoleringsmateriale. Når du vælger papirisolering får du gavn af alle fordelene. Disse fordele er bl.a.:

  • ​Skadedyr som rotter kan ikke leve i isoleringen
  • Papiruld yder god beskyttelse mod fugtpåvirkning og svampevækst
  • Materialet indeholder ingen skadelige tilsætningsstoffer
  • Papiruld er fremstillet af genbrugsmaterialer og kan efterfølgende komposteres, hvilket gør det til et ekstremt miljøvenligt materiale

Ud over disse fordele kan du også få gavn af vores store viden om lokalområderne på Fyn, bl.a. Odense og Middelfart.

​Papirisolering på Fyn

Vi har mange kunder fra bl.a. Middelfart, Odense og resten af Fyn. Dette har vi, fordi vi har større viden inden for lokalområderne, hvordan byggestilen er og hvilke udfordringer der normalt er tilknyttet til opgaverne. Vi udfører dog isoleringsopgaver i hele Danmark.

​Papirisolering kan betale sig

Isolering med papiruld er et oplagt sted at starte, hvis du ønsker at forbedre din boligs energimærkning, spare på varmen og øge husets værdi. Allerede efter et par år er udgiften ofte tjent ind. Papirisolering er ikke tidskrævende og sviner ikke, og du vil hurtigt kunne se besparelser på varmeregningen, som de fleste der har valgt denne form for isolering.