Hvad er hulmursisolering?

Hulmursisolering foregår sådan at man enten borer et antal huller eller fjerner mursten i ydervæggen, hvorefter man blæser isoleringsmateriale ind i hulrummet mellem for- og bagmuren. Hos Dansk hulmursisolering anvender vi papiruld som isoleringsmateriale.

Du mindsker varmetabet i dit hus når du hulmursisolere hvilket du vil kunne mærke på din varmeregning, og dit indeklima i huset vil blive markant forbedret og du slipper for kulde og træk.

Hvis det er over 15 år siden at du sidst fik isoleret dit hus, er det en god idé at få efterisoleret da hulmursisoleringen over tid falder sammen, og dermed mister den fulde effekt.

Fordelene ved hulmursisolering er at:

  • Du kan spare penge på din varmeregning 
  • Bedre indeklima 
  • Mindsker risikoen for skimmelsvamp 
  • Du øger husets værdi

Indhent tilbud på isolering

Hvorfor skal man vælge isolering af hulmur?

Du skal vælge hulmursisolering med papiruld fordi at, det er miljøvenligt og nemt at håndtere, det modstår fugtpåvirkninger og det er ikke muligt for dyr at løbe i papiruld. Isoleringen er effektivt og et prisvenligt alternativ til de mere traditionelle former for for isoleringsmaterialer.

Hulmursisolering i Kolding og resten af landet

Vores isolatører kan tilbyde at lave hulmursisolering i hele landet, men da vi er beliggende midt imellem Esbjerg, og Fredericia, dækker vi fortrinsvis dette område, og vi har derfor også særligt stort lokalkendskab til bl.a.​ Sønderjylland, Kolding, Vejle og Fyn.

Her har vi indgående viden om byggestilen for de forskellige typer af huse, og kender således de typiske udfordringer ved at lave isolering på disse projekter. Bor du i området omkring Kolding, Vejle, Esbjerg og Fredericia, kan du således være sikker på at få en fagmand, der løser opgaven til perfektion.

Få et uforpligtende tilbud på hulmursisolering af dit hus

Står du og mangler et godt tilbud på isolering af din hulmur. Vi står vi altid klar til at give dig det bedste tilbud.

Har du spørgsmål vedrørende isoleringen, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 22 91 13 59 eller på e-mail info@danskhulmursisolering.dk