Papiruld og papirisolering i god kvalitet

Vælger du os til at lægge papiruld og papirisolering, er du garanteret den bedste løsning, når du skal have udført efterisolering af dit hus. Vi lægger stor vægt på at udføre arbejdet i god kvalitet og efter branchens højeste standarder.

​Ring til os på 22 91 13 59 og få en uforpligtende snak omkring dit behov samt en pris. Du kan også kontakte os via kontaktformularen.

​Opnå store besparelser på varmeregningen

Når du vælger isolering med papiruld, vil du hurtigt kunne se en forskel på dine udgifter til opvarmning. Isolering med papiruld er en af de nemmeste former for efterisolering – det er ikke tidskrævende, kræver ikke noget indvendigt arbejde, og medfører ikke en masse oprydningsarbejde. Det er derfor et oplagt sted at starte, hvis du ønsker at forbedre værdien og energimærkningen af dit hus.

Fagfolk med lokalviden nær Kolding og Sønderjylland

Vi har stor viden og erfaring med isolering af de hustyper, der findes i områderne ved Kolding. Haderslev, Fredericia og Aabenraa, og det afspejler sig også i de mange kunder vi har fra netop de områder. Selv om vi har mange kunder fra disse områder, udfører vi papirisolering i hele Danmark.

Papirisolering, et godt valg!

Papirisolering, eller granuleret genbrugspapir som det hedder, har mange fordele og er vores førstevalg i de fleste opgaver. Du kan se her, hvilke fordele papirisolering har:

  • ​fremstillet af genbrugsmaterialer og er derfor miljøvenligt
  • prisvenligt og et godt alternativ til andre materialer
  • godt mod rotter og andre skadedyr, da de ikke kan leve i isoleringen
  • indeholder ingen skadelige tilsætningsstoffer
  • modvirker svampevækst og fugtpåvirkninger

Derudover har vi en stor lokalviden i områderne omkring Fredericia, Haderslev og Aabenraa, så du kan få gavn af vores viden hvis du bor i områderne. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på papirisolering.