Hvorfor skal jeg vælge papiruldsisolering?

Man anvender bl.a. papiruld til isolering fordi at det er miljøvenligt samt et prisbilligt alternativ i forhold til de mere traditionelle former for hulmursisolering.

Man anvender genbrugspapir der bliver granuleret, da det giver en ensartet isolering og som lukker af for små sprækker hvor varmen kan komme ud.

Papiruld er granuleret genbrugs- og overskuds aviser som har en rigtig god og isolerende effekt. uldet er brandhæmmende da det er imprægneret med brandhæmmende borsalte der er mineralske salte som gør at, papiruld som isoleringsmateriale er flamme og gløde beskyttende. Det forkuller når det brænder, for at branden ikke forværres.

Uldet bliver bl.a. anvendt til isolering af lofter, ydre mure, krybekældre og etageadskillelse. Uldet er energivenligt fordi at når man isolere med papiruld, så øger det varmen i huset og du kan derfor skrue ned for varmen.

Fordelene ved papiruldsisolering er følgende:

  • Det modvirker fugtpåvirkninger samt svampevækst.
  • Det er miljøvenligt, da det fremstilles af genbrugsmaterialer.
  • Det er et prisbilligt og effektivt alternativ.
  • Det er energivenligt

Papiruld kan sagtens optage og afgive fugten fra indeklimaet, mennesker, badeværelse mm. og er derfor et fugttransporterende materiale.

Uldet er en god investering da det oftest er tjent ind igen på blot et par år, og langt de fleste vil opleve en markant besparelse på deres varmeregning.

Der er mange fordele ved at isolere med papiruld.

Drevne fagfolk og papiruld holder din bolig varm

Menneskene bag Dansk hulmursisolering har været i isoleringsbranchen siden 1981, og har derfor et indgående kendskab til forskellige typer af bygningskonstruktioner. Dette giver os redskaberne til at levere optimale løsninger til vores kunder når de skal have deres huse isoleret med papiruld.

Isolering med papiruld i Vejen, Kolding og resten af landet

Vores isolatører kan tilbyde papirisolering i hele landet, men da vi er beliggende i Vejen, midt imellem Esbjerg, og Fredericia, dækker vi fortrinsvis dette område, og vi har derfor også særligt stort lokalkendskab til bl.a.​ Sønderjylland, Kolding, Vejle og Fyn.

Få et uforpligtende tilbud på isolering med papiruld

Vi står altid klar med råd og vejledning til dig, så du er mere end velkommen til at ringe på
22 91 13 59 eller sende en mail info@danskhulmursisolering.dk